Våra tjänster

Fritidshus

Behöver ditt fritidshus eller sommarstuga rustas upp, byggas ut eller totalrenoveras? När du anlitar oss på Jörlanda Byggservice AB kan du lämna över ditt fritidshus när säsongen är över i slutet av september. Vi utför arbetet över årsskiftet och har det klart runt påsk så att du kan spendera nästa säsong i en sommarstuga som är så gott som ny.

Kök

Vill du ha hjälp med att bygga ditt drömkök? Vi utför alla slags byggnationer och när du anlitar oss får du ett komplett team med all kompetens som krävs för att utföra ditt projekt. Vi har ett brett kontaktnät och alla våra samarbetspartners har rätt behörigheter och är certifierade inom sitt yrke.

Tak & Fönster

Har takpannorna spruckit eller behöver du byta ut dina gamla fönster? När du anlitar oss får du jobbet utfört både effektivt och noggrant. Vi utför kompletta takomläggningar och fönsterbyten.

Uterum

Drömmer du om skratt och goda middagar med nära och kära i ett trivsamt uterum? Med vår hjälp kan drömmen bli verklighet! Oavsett om du önskar ett inglasat uterum eller i annat fabrikat kan vi utföra jobbet åt dig.

Altan

Är det dags att bygga om altanen? Då hjälper vi dig med ditt projekt oavsett hur ditt utgångsläge ser ut. Vi bygger altanen efter dina önskemål oavsett om den ska byggas om eller byggas helt från grunden. Ska den byggas i etapper eller på ett berg? Vi är flexibla och utför alla typer av altanbyggen.

Badrum

Ska du bygga om ditt badrum? Det ska inte behöva vara onödigt krångligt. Därför får du all kompetens samlat på ett och samma ställe när du anlitar oss för ditt badrumsprojekt. Vi utför alla typer av byggnationer och samarbetar bara med behöriga och certifierade partners.

Ut- och tillbyggnad

Vill du ha en utbyggnad som matchar huset? Eller vill du ha en tillbyggnad på det redan befintliga garaget? Vi hjälper dig med allt från planering till slutfört arbete. Det enda du behöver tänka på är ansöka om bygglov i god tid, när det väl är på sin plats är vi redo med hammare och spik!